Workshops

Tijdens de workshops verdiepen we ons in een onderwerp of vraag en beschrijven en verbeelden we onze ervaringen. Zo geven we ruimte aan onze persoonlijke ontwikkeling.

In een intieme omgeving wissel je veel met elkaar uit. We variëren met creatieve oefeningen. Je schrijft, je tekent en je komt in beweging. De nieuwe inzichten neem je mee naar huis. Je gaat van inspiratie naar doen!

De ruimte vulde zich met oprecht geïnteresseerden van alle leeftijden en overal vandaan.

“Zeer begaan met de wereld organiseerde zuivere en enthousiasmerende Sandra een mooie meeting. (…) Met elkaar bekeken we hoe we onze footprint kleiner konden maken en we leerden elkaar zo ook kennen. Sandra bewaakte alles op een prettige manier, terwijl ze er tegelijk op lette, dat we met concrete dingen kwamen.”

Lily Salomon

“Wanneer ik heel zachtjes ‘hola’ zeg, fluisteren de meisjes tegelijkertijd ‘hola’.  We herhalen dit steeds harder totdat de hele buurt ons hoort. Met deze theaterworkshop leren zij uiting te geven aan de heftige gebeurtenissen. Geweld thuis en op straat is namelijk gewoon.”

Met verbeelding en het delen van ervaringen, kom je tot jezelf en elkaar, ongeacht waar je vandaan komt, gewoond hebt of waar je heen wilt. We nemen altijd onszelf mee.


Oog voor verschillen in visie 

“Een van de kwaliteiten van Sandra is dat ze een goede gespreksleider is. Ze luistert aandachtig en weet vaak meteen te focussen op wat precies de vraag of het probleem is. Daarbij heeft zij oog voor verschillen in visie en heeft ze respect voor verschillen in mening.”

Maartje Bugter

Wil jij ook kennismaken?