Inspiratie in Beweging

Bij de Koruvaan organiseer ik inspiratiewandelingen in de natuur. Daar kom je even tot jezelf. Beweeg mee met wat er op dat moment zich voordoet. Lekker ontspannen, puur zijn met wat er is. 

De elementen in de natuur doen mee. Alles komt en gaat. Het ontwikkelt, groeit en staat plots stil om vervolgens weer door te gaan. Net als jij!Waarom zo? 

We worden soms zo opgeslokt door onze gedachten. Beweging helpt dan om je lijf weer te voelen en te reflecteren waar je écht voor wilt gaan. Nieuwe perspectieven, een horizon verschijnt. 

Wat kom je tegen? 

Onderweg ontmoet je nieuwe dingen. Met vragen en oefeningen tussendoor creëer je iets nieuws met wat er is. Hiermee verbind je de natuurverschijnselen steeds met de elementen uit je dagelijkse leven. 

De natuur geeft expressie aan wat er in je leeft.

Heb je zin om te dansen? Dans de pasjes die jou leiden. Wat zegt jouw innerlijke stem? Geef geluid aan wat je wilt laten horen. Heb je zin om je lijf te laten rusten in de bladeren? Ga je gang!  

 

 

 

 

 

 

 

Als eigenwijze wandelcoach neem ik je mee en inspireer ik jou om anders te kijken. Hierbij gebruik ik de natuur als metafoor om jouw eigen wijsheid te ontdekken.

Wil jij op onderzoek uit?  Leuk!

Neem hiervoor contact met me op.