Coaching voor jou

Remain close to yourself, for it is from authenticity that you draw your strength. Daniel Herrero


“Het was zoals een pratende spiegel”

“De KernTalentenontdekking vond ik leuk. (…) Omdat ik veel KernTalenten in de sterke rij had, heb ik te veel waarop ik kan focussen. Het zou niet zo gemakkelijk kunnen zijn om alles te ontwikkelen.”

Mamjo Moshiri 29 jaar 

KernTalenten zijn als het ware de wortels van jouw zijn, jouw potentieel en intrinsieke motivatie. Na een analyse ontdek je misschien dat je sterke KernTalenten hebt die je niet allemaal ontwikkeld hebt. Wat kun je daarmee? Of je wilt meer balans vinden tussen je werk en privé. Waar sta je nu en waar wil je heen? Met een verdiepend coachingsgesprek word je bewuster van jezelf. Hoe dan?

Allereerst vertel je me waarmee je aan de slag wilt gaan. Intuïtief en met kennis van jouw KernTalenten geef ik je oefeningen. Door bijvoorbeeld een ervaring te schetsen of een rollenspel te spelen, voel je wat jou tegenhoudt of juist beweegt. 

 

 

 

 

 

 

 

“Door te tekenen op papier zie ik mijn patronen. Ik wijk van de gegeven oefening af en vraag bevestiging. Hierdoor weet ik dat ik mijn eigen gang ga en toch steeds afstem met mensen.”

We gaan in gesprek over wat je tegenkomt. Dit helpt om inzicht te krijgen in jouw sterke kanten en de energievretende activiteiten. Ik nodig je hierbij uit om naar je eigen wijsheid en veerkracht te kijken. Zo neem je al het positieve mee in jouw ontwikkelingsproces, ook als het je even tegenzit. 

Geluk gaat soms hand in hand met verlies

“Zoals ik als kind deed, zit ik nu als volwassene op de grond. Ik kies mijn kleuren uit een bol met gemixte draden, waarmee ik mijn levenslijn leg. De draden vallen in verschillende lagen, knopen en loopings. Ik vertel hoe mijn vrolijkheid en verdriet gelijktijd aanwezig waren.”

Om de diepte in te kunnen gaan, spreken we af op een voor jou prettige plek. We kunnen wandelen in de natuur en/of afspreken in mijn coachingspraktijk of bij je eigen locatie. Mijn moedertaal is Nederlands. Ook spreek ik Spaans en Engels. 

Ben je nieuwsgierig? Laten we kennismaken