Jouw unieke analyse

Een levenslange leidraad voor belangrijke levenskeuzes

De KernTalentenAnalyse is nauwkeuriger dan een KernTalentenOntdekking. Na de analyse ontvang je een blauwdruk rapport dat levenslang geldig is. Hierin wordt met persoonlijke voorbeelden duidelijk hoe je jouw KernTalenten inzet. Je kunt het verslag er steeds bij pakken, wanneer je op een kruispunt staat en belangrijke stappen wilt zetten. 

Every adventure requires a first step! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf  reis je terug naar jouw kindertijd. Je vult een online vragenlijst in over  jouw hobby’s, bezigheden en hoe je als kind speelde     

De eerste afspraak vertel je over de leuke dingen uit jouw kindertijd tot aan je puberteit. Ik vraag met precizie door naar jouw spelletjes en interesses, waarna ik je weer terugbreng naar jouw volwassentijd. Ik geef een weergave van jouw KernTalentensamenstelling met alle combinaties (3 á 4 uur)

De tweede afspraak neem ik een diepteinterview af (1,5 ã 2 uur). Met aandacht luister ik naar jouw levensverhaal. Wie is jouw familie? Met wie groeide je op? Wat waren belangrijke levensgebeurtenissen? Ook wordt duidelijk hoe je jouw KernTalenten ontwikkeld hebt op school, tijdens een studie of je werk en in hobby’s.

De derde afspraak ontvang je jouw KernTalentenAnalyse verslag. In een zorgvuldig geschreven rapport verbind ik jouw ervaringen aan hoe je van nature bent, wat je potentieel is en waar je energie van krijgt
(1 uur)

Wil jij een levenslang geldig rapport met jouw talenten, passies en roots in kaart?

Voor een vrijblijvend gesprek mag je altijd contact opnemen.