Referenties

“De KernTalentenanalyse heeft me vooral veel inzicht gegeven in wie ik in essentie ben en wie ik gedurende mijn leven geworden ben”

Door in te vullen waar ik als kind graag mee speelde, werd er iets geraakt wat ik als volwassene vergeten was. Ik realiseer me dat ik nog steeds dezelfde ben en dus ook nog steeds van dezelfde dingen blij word, al is het op een andere manier.

Het was dan ook pijnlijk om te beseffen dat ik mijn KernTalenten , gedurende mijn leven, als iets negatiefs ben gaan zien.
Het geeft me ruimte te weten wat mijn KernTalenten zijn en dat ik hier meer gebruik van mag maken!

Marije Schellekens

“Niets is zo lastig als keuzes maken als je niet goed weet wie je bent. De Koruvaan kan daarbij enorm helpen”
Om te weten welke koers je wil gaan varen is het belangrijk om een kaart te hebben. Dat is voor mij in een zin samengevat wat het KernTalenten onderzoek mij heeft opgeleverd. Vaak heb je als mens wel een idee waar je kwaliteiten liggen en waar niet. Maar je hebt ook je eigen blinde vlekken, je onzekerheden en andere tekortkomingen, zoals iedereen. 

Tijdens de sessie ga je in op je KernTalenten en verken je jezelf vanaf jonge leeftijd. Wie je bent in je kern, vergeten we vaak als we ons steeds meer conformeren aan onze omgeving. Je wordt even geconfronteerd en krijgt veel inzichten.

Dat heeft mij aangezet om meer in mijn kern te staan en verder te onderzoeken hoe ik mijn KernTalenten tot grotere potentie kan brengen. Een proces wat nog steeds gaande is maar me nu al ontzettend veel heeft opgeleverd en in beweging gezet.
 
Marcel Vlemmix 
“The insight of knowing my strengths and talents has created a more positive approach towards making choices”
I can highly recommend Sandra Verkuijlen and her way of coaching. She is enthusiastic, focused and trusting in her approach which created a positive environment for our one on one online Core Talent Analysis sessions. All sessions were well prepared and lined out which made expectations and goals clear from the beginning.
 
Overall, the Analysis has proven to be a helpful tool to make more sustainable life choices. The Analysis is a discovery about yourself and it challenges you to think and to share specific moments or experiences from your childhood years. Subsequently, this information is transformed and set out to comprehend your personal strengths and talents that are tangible or intangible in your current daily life.
 
The Analysis gives you space to grow and reflect on your personal strengths and talents. The insight of knowing my strengths and talents has created a more positive approach towards making choices tailored to my personal needs and therefore life in general.
 
Dana S. 

“Het was zoals een pratende spiegel”

Tijdens de KernTalentenontdekking luisterde Sandra geduldig naar mijn verhalen om mijn sterke en zwakke eigenschappen te vinden: de KernTalenten. Ik vond het leuk, want het was zoals een pratende spiegel die alles over jou zou kunnen vinden en daardoor zou je betere plannen voor jouw toekomst kunnen maken. Omdat ik veel KernTalenten in de sterke rij had, zijn er heel veel opties waarop ik kan focussen. Dat zou niet gemakkelijk kunnen zijn. 

Mamjo Moshiri – 29 jaar 

“Mijn zoon heeft meer inzicht gekregen in zijn kwaliteiten als mens”

Wanneer je ziet dat je (puber)zoon niet lekker in zijn vel zit en niet meer met plezier naar school gaat dan is het moeilijk om als moeder er achter te komen wat er aan de hand is. Daarbij is mijn zoon Morris nooit uitgesproken enthousiast geweest over een richting, beroep of opleiding. 

Sandra vertelde me over de KernTalentenanalyse en door de positieve insteek van deze methode heb ik gevraagd of Morris een analyse wilde laten doen. Hij stond hiervoor open en kreeg door de intensieve gesprekken inzicht in zijn KernTalenten. Daardoor werd hij ook bewust van zijn kwaliteiten als mens om deze ook beroepsmatig in te zetten. Al met al een zeer positieve ervaring die ik iedere jongere gun. 

Bianca Verkuijlen – moeder van Morris van Merwijk

“Het is zeker handig om elk KernTalent mee te nemen in je dagelijkse bezigheden. Je herkent het zeker als je er goed op let”

Mij heeft het geholpen met het zien van de talenten die ik wel had, maar niet op de juiste manier gebruikte en om de minder goede dingen los te laten om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Bijvoorbeeld als je een kunstenaar bent en niet goed bent in de verkoop, maar wel graag vertelt over je project, is het misschien beter dat je niet de verkoop ingaat of misschien op je eigen manier iets gaat vertellen. 

Zelf deed ik eerst een mediavormgeving opleiding waar ik me de helft van de tijd in kon vinden.

“Na de analyse was er een veel beter beeld gekomen, omdat er binnen de opleiding een creatief denkproces nodig was, wat helemaal niet bij mij paste. Ik was liever gewoon bezig dan alles opnieuw te bedenken.” 

Door alles te volgen ben ik na een tijdje gestopt met de opleiding en volledig gegaan voor een logistieke opleiding in een magazijn omdat ik wat meer structuur en consistentie nodig heb om blij te kunnen zijn met het resultaat.
Die opleiding is ook beter omdat ik lekker bezig kan zijn zonder te veel stil te moeten staan en na te denken over hoe ik iets opnieuw kan doen op een creatieve wijze. In de logistiek kan ik ook mijn organisatorische, strategische kwaliteiten gebruiken, die ik eerst zelden tot nooit nodig had.  

Morris van Merwijk – 19 jaar