Voor Studenten

Met zelfvertrouwen en energie
naar jouw de baan die jou rijk maakt

Vind jij het belangrijk om te kiezen voor een beroep, wat bij jou past? Wil jij plezier in jouw werk?

Het liefste kies je voor een vak wat jij interessant vindt. Om je heen zie je misschien vrienden, vriendinnen of familie die een verkeerde richting hebben gekozen: zij gaan met tegenzin naar het werk. Jij wilt graag met plezier je opleiding afronden en het beroep vinden waar je energie van krijgt. De Koruvaan helpt jou om de juiste studiekeuze te maken.

Vind je heel veel interessant? Heb je twijfels over de opleiding die je aan het volgen bent?

Je dacht de juiste studie te zijn gestart, maar je loopt vast. Je opleiding wordt saaier met de tijd. Het kost je moeite om je aandacht erbij te houden. Zijn er meerdere dingen die je interesse wekken? Dan geeft een KernTalentenanalyse jou de juiste handvaten om je onontdekte talenten op een andere manier in te zetten. Vanuit jouw sterke KernTalenten gaat leren gemakkelijker. Of je beseft net dat een andere opleiding beter bij jou past:

Morris kwam erachter dat de opleiding mediavormgeving niet bij hem paste en koos na de KernTalentenAnalyse voor de logistiek: 

“Na de analyse was er een veel breder beeld gekomen. (…) In de logistiek kan ik ook mijn organisatorische, strategische kwaliteit gebruiken die ik eerst zelden tot nooit nodig had.”

Morris van Merwijk – 19 jaar

De Koruvaan helpt jou op weg naar de baan die jou rijk maakt
Vanuit jouw KernTalenten weet je welke eventuele vervolgopleiding passend is en bij welke baan je het beste op je plek zit. Met de KernTalentenanalyse help ik je hier graag bij. Na jouw analyse krijg je een levenslang geldig rapport die je kunt gebruiken bij belangrijke keuzes zoals het vinden van een leuke baan. Die baan die jou rijk maakt, op financieel en persoonlijk vlak. 

Lijkt jou dat wat? Neem dan eens contact op