Voor Jongeren

Je bent jong en je wilt wat!

“Als je zoiets groots als een studie moet kiezen, ben je daar super onzeker over. In wat voor beroep kom ik later terecht? Alles klinkt heel leuk. Je gaat nieuwe dingen leren. Welke keuze moet ik  maken?”
Damaris Balyon – 20 jaar

Een studiekeuze kan ingewikkeld zijn. Opleidingen presenteren zich vanuit hun beste kant, maar past deze studie wel bij mijn talenten? Ga ik het over vier jaar nog steeds interessant vinden? Welke talenten zijn nog onontdekt? Al heel jong maak je keuzes die voor later belangrijk zijn. Je wilt een goede start maken. Natuurlijk wil jij dingen doen die je leuk vindt, nu en in de toekomst.  Een mooi diploma helpt je bij het vinden van een baan, maar dan is het wel belangrijk om eerst een studierichting te kiezen die bij jou past. Jouw opleiding bepaalt namelijk deels waar je terecht komt.  

Waarom zou een Kerntalenten onderzoek jongeren kunnen helpen?
 
Juist voor jongeren kan de KernTalentenanalyse van groot belang zijn. Het jongerenbrein is in in ontwikkeling tot minimaal 24 jaar. Dat maakt dat vooral de gebieden die als laatste volgroeid zijn, (lange termijn) planning, verantwoordelijkheid en oorzaak-gevolg, betrekking hebben op de keuzes van vervolgstudies.
 
Een Kerntalenten onderzoek kan jongeren helpen om meer inzicht te krijgen in hun potentie en daarmee van grote ondersteuning zijn voor studiekeuzes. Niets is zo lastig als keuzes maken als je niet goed weet wie je bent. Koruvaan kan daarbij enorm helpen.”
Marcel Vlemmix – Jongerenwerker

Met een KernTalentenanalyse bij de Koruvaan start je jouw studie met zelfvertrouwen en energie

Wil je nu duurzame positieve keuzes maken die bijdragen aan jouw levensgeluk? 

Inzicht in jouw sterke KernTalenten helpt daarbij. Je wilt een juiste studierichting kiezen die je met succes afrondt, zodat je er positief op verder kunt bouwen. Later een fijne job, met interessante inhoud, een spannende carrière, boeiende collega’s en waarmee je natuurlijk ook een lekkere belegde boterham verdient.   

“Het is gemakkelijker sterke kinderen te maken dan gebroken volwassenen te repareren.” – Frederick Douglass   

Bel mij of neem  contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.