Methode

Met het KernTalenten assessment
jouw karakter, talenten en motivatie in kaart!

Met de wetenschappelijk gevalideerde KernTalentenmethodeen  heeft Danielle Krekels de meest verfijnde persoonlijkheidsanalyse de wereld in gebracht. Het KernTalenten Assessment is cultuur en gender neutraal en daarom geschikt voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of opgegroeid bent. 
Tijdens de kindertijd kies je onbewust voor bezigheden die bij je passen. Hoe jij speelde en hoe leuk je dat vond, zegt alles over wie jij werkelijk bent en vormt de basis om jouw unieke KernTalentenprofiel te bepalen

Zoek de speelsheid die je als kind in je had op en pas het toe in je leven van nu!

Terugblikken op je kinderjaren

De KernTalentenanalyse is als een ontdekkingsreis. Ik ga met jou mee terug naar jouw kindertijd. Hoe speelde jij? Wat waren jouw favoriete spelletjes? Terwijl jij vertelt, waan je jezelf weer even in je kindertijd en ik vertaal dit naar jouw unieke KernTalentensamenstelling. Door samen terug te kijken zie je hoe al jouw levenservaringen op en aan elkaar gestapeld zijn tot een prachtig, eigen, krachtig fundament.

Op basis hiervan krijg jij een levenslang geldige blauwdruk van jouw persoonlijkheid met je ontwikkelingsmogelijkheden en passies in kaart. Je krijgt helder wat je veel moeite kost en welke talenten je met gemak zou kunnen ontwikkelen. 

Met je sterke KernTalenten leef je vanuit de flow

Als je werkt vanuit jouw passies, raak je in een flow. Dat voelt goed en je straalt dit uit. Je begint aan opleidingen en werk die bij jou passen. Hiermee voorkom je burn-out en je zult zeker niet gauw verveeld raken. Of je gaat relaties aan waarin jij met jouw sterke KernTalenten het beste tot je recht komt.  Uiteindelijk profiteert hier iedereen van!

 

 

 

 

 

 

Hart, hoofd en handen verbinden

Om je levensdoelen te bereiken is het belangrijk te durven dromen en …. te doen!

Met de kennis van jouw 23 KernTalenten verbind je jouw hart, hoofd en handen. Met een  diversiteitssensitieve aanpak sluit ik aan bij jouw authentieke bagage gevuld met jouw eigen wijsheid en krachtbronnen. Wees bewust van jouw kennis en positieve levenservaringen. Maak contact met jouw roots en unieke potentieel en zet met zelfvertrouwen de nodige stappen vooruit.

Wil je meer weten? Laten we  kennismaken! Ik vertel je er graag over.