Welkom

Jouw roadtrip
met je talenten, passie en roots in kaart!

Wil jij jouw blauwdruk met al jouw KernTalenten in beeld, zodat jij jouw mooiste leven kunt leiden? Met het KernTalenten assessment analyseer ik jou. Samen ontdekken we wie jij bent, welke talenten je hebt en waar je energie van  krijgt. Hiermee kies je bewust voor een droomstudie, leuke baan of wat dan ook belangrijk voor jou is. Zo zet je een stevige stap in de richting waar je heen wilt gaan.   

We need women who are so strong, that they can be gentle, so educated they can be humble, so fierce they can be compassionate, so passionate they can be rational, and so disciplined they can be free. Karita Ramdas

Bewust van verborgen talenten
Na een tocht van de Salar de Uyuni naar de Atacama woestijn belandde ik met een longembolie in het ziekenhuis. Mijn leven flitste aan mij voorbij.

“Met een infuus in één arm en de pen in mijn linkerhand schreef ik mijn dromen op en dacht ik: Doe ik waar ik blij van word? Laat ik alle talenten zien die ik in mij heb?”

Juist door zo geconfronteerd te zijn door de kwetsbaarheid van het leven, realiseerde ik me dat het tijd was om aan de slag te gaan met al mijn passies en talenten. Eenmaal thuis liet ik een KernTalentenanalyse doen. Hiermee ontdekte ik mijn verborgen talenten en hoe alle facetten in mij met elkaar verbonden zijn. Het gaf mij zoveel inzicht in wie ik ben en waar ik energie van krijg. Dat gun ik iederéén! 

Als gecertificeerd KernTalentenanalist en kunstzinnig coach reis ik graag even met je mee! 

Sandra Verkuijlen 

“Bevestiging krijgen dat er meer in het zit, is heel bevrijdend” 

“Ik vind het zo fijn om meer te weten te komen over mezelf. Door de analyse zijn er echt een paar puzzelstukken op hun plek gevallen. Als het ware blinde vlekken die eindelijk zichtbaar worden of misschien zelfs bestaansrecht mogen krijgen. Ik heb inzicht gekregen in wat mij energie geeft en waarom sommige dingen dus zo lastig zijn. 
 
Marleen Ars – 38 jaar

Ja, ik ga van inspiratie naar doen!